sallai-szallas-vendeghaz-main-cropped

Házirend

Házirend

Kedves Vendégeink! Mi azon fáradozunk, hogy ÖNÖK pihenésük ideje alatt jól érezhessék magukat náluk. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy semmilyen körülmény ne zavarja nyugalmukat. Ha ezen törekvésünk ellenére bármi zavaró tényezőt észlelnek, amivel nincsenek megelégedve, kérjük, haladéktalanul forduljanak hozzám.A szálláshely és a berendezési tárgyak állagának, rendjének, tisztaságának fenntartása érdekében kérjük, tartózkodjanak minden olyan tevékenységtől, amelyet saját otthonukban sem tennének.
sallai-szallas-szoba2tv
Bejelentkezés / Kijelentkezés: A szálláshely az érkezés napján 14.00 órától az elutazás napján délelőtt 10.00 óráig áll rendelkezésre.A lefoglalt időpont idő előtti elutazása esetén szállásdíjat nem térítünk vissza.A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a vendégkönyvet.Érkezésnél és távozásnál is a kulcsokat személyesen a tulajdonos kezeli.

Ügyelet:

24 órás ügyeleti szolgáltatás telefonon: +36302297088

Vendégfogadás:

A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a tulajdonos tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet.

Nyugalom:

A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, az ingatlanon 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, zenélni vagy zenét hallgatni.

Dohányzás: A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS!Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás!Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat , hamutartókba helyezzék.Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után.Szobák, berendezési tárgyak használata: Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos!Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük.A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy , villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a tulajdonosnak, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni.Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a tulajdonosnak, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

Tűzrakás-bográcsozás, flekkenezés:

Tüzet rakni kizárólag a kijelölt tűzrakó helyen lehet.