sallai-szallas-vendeghaz-main-cropped

Szobafoglalás

Szobafoglalás

Válasszon időpontot és foglalja le most nyaralását!

Csak 1 perc és a legjobb áron foglalhatja le szállását! Azonnal visszaigazoljuk foglalását! 

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *

Online szobafoglalás és lemondási feltételek, ÁSZF

Foglalás és ajánlatkérés
 1. Szállásadó: Sallai Lászlóné (Magdolna), magánszálláshely, 3519 Miskolc, Trencséni utca 3
 2. Vendég: a Szállásadó által nyújtott szolgáltatásokat igénybe vevő fél
 3. A Vendég szóban vagy írásban megküldött ajánlatkérésre a Szállásadó e-mailben vagy saját online foglalási rendszerén keresztül ajánlatot küld. A szobák értékesítése a szabad kapacitások függvényében történik a foglalásokat azok beérkezési sorrendjében igazolja vissza a Szállásadó.
 4. Amennyiben a szolgáltatásokra vonatkozó megrendelést a Vendég közvetlenül adja le a Szállásadónak, úgy a Vendég a Szerződő fél. Egyéb közvetítő csatornán keresztül történő foglalás esetén is e hivatalos szabályzatunk érvényes. Más közvetítői csatornákon található és a Szállásadó saját honlapján (www.sallaihaz.hu) található adatok különbözősége esetén minden esetben a Szállásadó saját honlapján található információk irányadóak. Ezek különbözőségéért, az ebből eredő esetleges károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
 5. A Foglalás a Szállásadó általi írásban megküldött visszaigazolásával jön létre.
 6. A foglalási rendszer által küldött visszaigazoló e-mailben minden esetben szerepel, hogy szükséges-e foglalót utalni a foglalás véglegesítéséhez. 
 7. A visszaigazoló e-mail kiterjed: a szolgáltatás tárgyára, helyére, időtartamára, árára.
  Tartalmazza továbbá a fizetési, lemondási, módosítási feltételeket.
 8. A foglalásban megadott adatok helyessége a Vendég felelőssége. Amennyiben a Vendég a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető, vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás megerősítésére, úgy a Szállásadó fenntartja a foglalás törlésének jogát.
Szobák díjai és kedvezmények
 1.  A szobák árai a szálláshely közös helyiségeiben kerülnek kifüggesztésre.
 2. A meghirdetett szobaárakat, előzetes bejelentés nélkül szabadon változtathatja a Szállásadó.
 3. Az idegenforgalmi adó a szállásdíjon felül extra fizetendő, amely Miskolc városában 450 Ft/fő/éjszaka (kivétel a 18 élet évét be nem töltött személyek)
 4. Aktuális kedvezmények, akciók, egyéb ajánlatok a www.sallaihaz.hu oldalon kerülnek meghirdetésre
 5. Gyermekkedvezmény: 0-2 éves korú gyermek után nem kell külön szállásdíjat fizetni, ha a gyermek gyerekágyban alszik
Fizetési feltételek, foglaló fizetése
 1. A foglalás véglegesítéséhez foglaló fizetése szükséges, amelyet a foglalástól számított 5 munkanapon belül átutalni szükséges! A határidő lejárata után a foglalást töröljük!
 2.  A szállásdíj fennmaradó része a helyszínen, érkezéskor fizetendő!
 3. A foglaló összege: a foglalás értékének a 25%-a (idegenforgalmi adó nélküli érték)
 4. Foglaló befizetésének lehetőségei: átutalás, előleg fizetési SZÉP-kártyával (OTP, MKB, K&H), készpénz

Átutaláshoz szükséges adatok:

Sallai Lászlóné
Bank: OTP Bank Nyrt.
Számlaszám: 11773346-00021717-00000000
IBAN: HU96 1177 3346 0002 1717
SWIFT KÓD: OTPVHUHB

A közleménybe kérjük beleírni a következőket a foglalás azonosításához:

 • Ön neve (ha a számlatulajdonos és a foglaló személy neve eltér, kérjük mindenképpen írja a közleménybe annak a személynek a nevét, akinek a nevére a foglalás szól)
 • Érkezés dátuma (ÉÉÉÉ-HH-NN formátumban pl. 2022-10-20)
Lemondási feltételek
 1. A végleges foglalásban megjelölt érkezési időpont előtti 24 órán belül történő lemondásnál a foglaló értékét nem áll módunkban visszafizetni.
 2. A foglaló értéke visszajár a Vendég részére, amennyiben a végleges foglalásban megjelölt érkezési nap előtti napon 10:00 óráig a Vendég jelzi lemondási szándékát.
 3. Kivételt képeznek az érkezéshez képest 1 hónapnál régebben véglegesített foglalások. Ebben az esetben a végleges foglalásban megjelölt érkezési időpont előtti 7 naptári napon belül történő lemondásnál nem áll módunkban visszafizetni a foglaló értékét. 
 4. Ha a Vendég az érkezési napon 18:00 óráig nem érkezik meg, vagy nem jelzi előre, hogy ennél későbbi időpontban érkezik, a Szállásadó jogosult törölni a foglalást.
 5. Amennyiben a foglaló összege SZÉP kártyával került kiegyenlítésre és a foglalás lemondásra kerül, úgy a mindenkori banki jutalékkal csökkentett összeget áll módunkban visszatéríteni a Vendég által megadott bankszámlaszámra.
Módosítási feltételek
 1. A foglalás módosítását minden esetben írásban fogadjuk el.
 2. Írásos módosítás történhet e-mailen keresztül vagy a foglaló rendszer által kiküldött visszaigazoló e-mailben a „Foglalás törlése” linkre való kattintással és új foglalás elküldésével. Kérjük, ilyen esetben figyeljen a lemondási feltételeknél megfogalmazott határidőkre!
 3. Amennyiben a módosítás keretein belül nem érkezik a foglalás törlése után új foglalás, úgy Szállásadó jogosult a lemondási feltételekben meghatározottak szerint eljárni.